Strada Batistei, Nr. 11, ap. 6, sector 2, Bucuresti
Tel: (021) 210 02 56/57/58 Fax: (021) 211 58 32

CINCI AVANTAJE ALE CROAZIEREI FATA DE VACANTA TRADITIONALA

1. Schimbarea de decor din fiecare dimineata. Croaziera va permite sa strabateti distante considerabile pe nesimtite si sa vizitati in timp record locuri cu o natura, cultura si civilizatie extrem de diverse. Astfel va puteti trezi, de pilda, in prima dimineata la Napoli, in a doua la Palermo, in a treia la Tunis si in a patra la Palma de Mallorca. Cu toate acestea, majoritatea programelor permit o intrerupere a croazierei pentru un sejur de 7 zile la destinatia de vacanta favorita.

2. Sentimentul apartenentei la o lume selecta si exclusiva. Odata ajunsi pe vas, pasagerii devin personajele unui mic univers, separat de lumea exterioara, unde au la dispozitie, numai pentru ei, cele mai variate mijloace de a se simti bine: piscina, bazinele cu hidromasaj, sauna, baia turceasca, micul dejun in cabina, barurile, restaurantele, discotecile si divertismentul nocturn, precum si serviciul prompt si amabil al insotitorilor de bord.

3. Libertatea absoluta de a opta pentru ceea ce doriti sa faceti la un moment dat. In afara traseului croazierei, toate detaliile organizarii sejurului raman la latitudinea Dumneavaostra. Aveti tot timpul deschise patru optiuni majore: relaxarea in cabina sau pe punte / plimbarea de voie in port / excursiile organizate / activitatile la bord sau pe tarm.

4. Planificarea exacta a cheltuielilor. O serie de servicii care, in mod normal, se platesc separat fata de cazarea in spatii conventionale (spectacolele, accesul la sauna si la baia turceasca, balurile si seratele pe o tema data) sunt incluse in biletul de croaziera. Exista, la modul propriu, posibilitatea de a nu cheltui nimic pe langa costul propriu zis al croazierei, fara a simti ca va lipseste ceva.

5. Viata sociala animata fara a exclude posibilitatea de izolare si odihna. Pe vas se intalnesc persoane de diverse nationalitati, varste si preocupari. Este locul ideal pentru a va largi cercul de cunostinte si prieteni cu oameni aflati la mii de kilometri departare, pe care nu i-ati fi putut intalni poate niciodata intr-un timp atat de scurt si in acelasi loc. Daca, in schimb, doriti sa va izolati si sa petreceti un timp mai lung sau mai scurt in singuratate, nimeni nu va va deranja.